Het rooster voor het voorjaar 2016 is bekend. Naast de integrale hatha yoga lessen voor beginners zijn er ook weer zwangerschapsyoga lessen. Op verzoek en in overleg kan er een nieuwe groep gestart worden op uw locatie naar keuze.

Voor meer informatie klik op locatie aan rechterzijde.

 

Docent

Na circa 10 jaar in het buitenland te hebben gewoond en gewerkt ben ik niet zo lang geleden teruggekeerd naar Friesland, waar ik ook ben opgegroeid. Ik heb mijn vaste baan losgelaten en begeleid tegenwoordig in het zomerseizoen culturele reizen en in het winterseizoen ben ik yoga docente. Sinds 2013 geef ik met veel plezier les aan volwassenen. Ik heb de docentenopleiding Integrale Yoga voor Beginners en Gevorderden, met aantekening zwangerschapsyoga, meditatie en ademhaling afgerond. 

 

De yoga die ik geef is integrale hatha yoga (voor beginners) en is voor iedereen en voor alle leeftijden. Tot nu toe maak ik nog geen onderscheid in lessen voor gevorderden omdat je als individu groeit en je uiteindelijk altijd een beginner blijft. Ook de zwangerschapsyoga en de kinderyoga wordt gegeven vanuit het "integrale" perspectief.

 

Bent u geïnteresseerd of wilt u zich aanmelden voor mijn lessen mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">06-44300028.

 

Ik verwelkom u graag tijdens een van mijn lessen.

 

Domitilla Nijenhuis